Ændringer hos Strikert Photography

At drive en forretning kræver konstant udvikling, nytænkning og vigtigst af alt revurdering. Jeg har altid brystet mig ved at være helt åben omkring Strikert Photography og den stil fortsætter jeg med.

De fleste har formentlig set at jeg sidste år startede en ny virksomhed, da jeg gerne ville tilbyde fotografiske workshops til bl.a. Færøerne - se mere på Northern Workshops hjemmeside. Jeg havde en fantastisk første tur her i april i år, hvor jeg efterfølgende har fået de bedste tilbagemeldinger.

Men hvad gør man når den ene virksomhed overhaler den anden?

Strikert Photography kommer til at ændre sig fra d. 30/6-2017

Som tidligere nævnt i dette blogindlæg, så har jeg altid være åben omkring mine virksomheders udvikling og det er tid til at ændre Strikert Photography - virksomheden skal gøres mere strømlinet.

Den hel store forandring bliver at min fysiske butik/fotostudie i Solbjerg lukker pr. 30/6-2017 og derved skærer jeg også en del af mine produkter fra. Det har absolut ikke været nogen nem beslutning, men det er en nødvendig beslutning for at drive mine virksomheder fremad.

Jeg står derudover også for at skulle være far igen til august og det er netop i denne periode, at der kommer pres på kalenderen med studiefotograferingerne. De 2 ting harmonerer ikke så godt sammen :)


Fremover vil mit primære fokus i Strikert Photography være følgende:

 • Erhvervsfotograferinger:
  • Event.
  • Portræt.
  • Virksomhedsprofiler.
  • Produkt / still-life.
 • Bryllupsfotograferinger.
 • Familiefotograferinger i naturen.
 • Fitness- og atletfotograferinger på lokation (fitnesscentre m.v.).
 • Fremkaldelse/print af billeder i top-professionel kvalitet.

Det betyder at jeg skærer følgende produkter væk i mit portfolio:

 • Alle typer af institutionsfotograferinger.
 • Familie- og børnefotograferinger i fotostudiet.
 • Gravidfotograferinger i fotostudiet.
 • Fitness- og atletfotograferinger i fotostudiet.
 • Pas- & ID-billeder 1-2 faste dage om måneden.

Jeg er klar over at det formentlig vil undre nogle, at jeg skærer ned i Strikert Photography's produkter, men det er gjort ud fra at strømline virksomheden og samtidig at kunne følge med i udviklingen af mine andre produkter/virksomheder.

Lad mig slå det helt fast - alle mine forretninger er sunde også den fysiske butik i Solbjerg, men deres individuelle udvikling lider under ikke at få det nødvendige fokus.

At være familiefar, have et fuldtidsjob som ambulancebehandler, at være igang med en lederuddannelse og så lige at drive 2 virksomheder kræver et enormt fokus og mange resourcer.

Jeg kommer virkelig til at savne min fysiske butik/fotostudie rigtig meget, men denne strømligning er en nødvendig udvikling og jeg ser det kun som noget positivt for, at kunne drifte alle mine projekter optimalt.