Bryllup: Anida & Senad (Aarhus)

Anida og Senad havde valgt os til at dække hele deres fantastisk bryllupsdag lørdag d. 14 maj 2014. Vi startede ved Aarhus Rådhus, hvor brudeparret blev borgerligt viet. Aarhus Rådhus blev opført i årene 1938-1941 og blev indviet i forbindelse med 500 års jubilæumet som værende en købstad. Det nuværende rådhus er faktisk det tredje rådhus i Aarhus - det første rådhus blev opførst tilbage i 1400 tallet ved Domkirken og det andet blev opført i 1800 tallet og huser idag Kvindemuseet.

Efter vielsen tog vi en tur til Galten, hvor der blev afholdt en lille reception for den nærmeste familie.

Til portrætbillederne havde brudeparret valgt at de skulle tages på Marselisborg Slot, som er en del af kongehuset. Marselisborg Slot er opført i 1899-1902 og er designet af arkitekten Hack Kampmann og var folkets gave til Kong Christian den X og Dronning Alexandrine. Slotsparken omgiver hele slottet, som både har store grønne arealer, forskellige blomsterteamer og selvfølgelig en masse kunst. Der er ingen tvivl om at Marselisborg Slots have er et fantastisk sted at tage portrætbilleder i og det var også en helt fantastisk time vi havde med brudeparret i haven.

Efter portrætbillederne havde brudeparret et par timer for sig selv og vi tog også en kortere pause inden turen gik videre til stedet hvor festen skulle holdes.

Festen blev afholdt i Atea's nye lokaler i Skejby, hvor brudeparret samt familie virkelig havde fået pyntet op til en fest uden lige.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.