Bryllup: Anika & Andreas (Aalborg / Dronninglund)

Så er sommerferien overstået og vi er selvfølgelig igang med bryllupsfotografering allerede den første lørdag. Denne lørdag gik turen til Aalborg og Dronninglund, hvor Anika og Andreas's vielse skulle forestå i Vor Frue Kirke. 

Allerede fra start af kunne vi se, at dagens start på brylluppet vil blive lidt anerledes end normalt. Der var nemlig lagt et stort krydstogtskib til i havnen i Aalborg og det vrimlede derfor med turister i gaderne i midtbyen. Især uden for kirken samlede der sig mange turister og vi endte med at bruge en del af vores tid på at rådgive samt at stoppe dem i at gå ind i kirken - ja, vi var klart "bad cops" i dag på det punkt :) Bruden ankom i flot stil i en Tesla og ligeledes til tiden til trods for at Limfjordsbroen var oppe.

Vi hørte en ny salme i kirken i dag - salme 331 "Uberørt af byens travlhed" og vi sige at det var en fantastisk flot salme til et bryllup.

Efter vielsen og lykønskningerne tog vi videre til receptionen i Dronninglund, hvor vi tog et stort gruppebillede af alle gæsterne samt at brudeparret skar bryllupskagen for. Vores dag med brudeparret sluttede i den tilstødende skov, hvor vi forevigede brudeparret i den skønne natur.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)