Bryllup: Anina & Jacob (Aarhus og Mårslet)

Så er det blevet efteråret og vi er klar til denne del af sæsonens første bryllup. Anina og Jacob havde valgt lørdag d. 22 oktober 2016, som deres bryllupsdag og vi havde virkelig glædet os til at forevige deres dag.

Vejret op til denne lørdag, må siges at have været lidt "uldent" - masser af blæst, regn og ustadigt vejr. Vi holder rigtig godt øje med vejrudsigterne og kunne godt se at der potentielt ville være et "hul" i udsigten i netop det tidsrum vi skulle fotografere portrætter. Derfor tog vi chancen og holdt fast i vores første plan med portrætter ved Vilhelmsborg om formiddagen.

Trods at det regnede en del, så viste det sig dog at betale sig :) Vores dag startede derfor tidligt ved Vilhelmsborg i Mårslet, som absolut er vores ynglingslokation når det kommer til bryllupsportrætter.

Efter portrætter drog vi videre til Christianskirken i Aarhus nord, hvor selve vielsen skulle forestå. Christianskirken har simpelthen bare det mest fantastiske kirkenrum med det flotteste lysindfald og det er noget fotografer godt kan lide :) Vi stod som vane tro klar foran kirken, hvor vi forevigede gæsternes- samt brudeparrets ankomst i stemningsbilleder. 

Efterfølgende var vi med til receptionen, som også blev afholdt i kirken, hvor brudeparret skar bryllupskagen for.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her.

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)