Bryllup: Anne Lene & Anton (Holstebro / Vemb)

Lørdag den 31 januar 2015 startede vores bryllupssæson for 2015 og der er virkelig lagt i ovnen til en travl sæson for os - dejligt. Vi startede og sluttede sæsonen for 2014 i Vestjylland og det er nærmest en tradition, at vi så selvfølgelig også må starte sæsonen for 2015 i Vestjylland.

Anne Lene og Anton havde valgt at de skulle vies i Nørrelandskirken i Holstebro, men inden vielsen ville brudeparret gerne have taget portrætbilleder, da vielsen først skulle foregå kl. 15:00. Vi mødtes derfor ved feststedet i Nørre Vosborg, hvilket viste sig at være en fantastisk lokation for portrætbilleder af et brudepar.

Nørre Vosborg har mere end 700 års historie bag sig og vi skal derfor tilbage til 1552, hvor Gyldenstjernehuset er opført. Der er blevet lavet tilføjelser helt op midt i 1800-tallet og i 2004 blev hele området opkøbt og herefter fuldstændig istandsat. I dag bliver herregården drevet, som hotel, erhvervsarrangementer, bryllupper og mange andre event typer.

Vielsen skulle som sagt forestås i Nørrelandskirken i Holstebro, som absolut er en af de nyere kirker i Danmark. Kirken er opført i 1969 og består af en stor velkomstsal og et kæmpe kirkerum. Det er altid til stor fornøjelse for os, som fotografer, at se de nyere kirker i Danmark og på en kold vinterdag er det ligeledes dejligt for brudeparret at kunne få lykønskninger i velkomstsalen.

Efter vielsen tog vi tilbage til Nørre Vosborg, hvor der var velkomstdrinks og hvor vi ligeledes stor et stort fællesbillede af alle gæsterne.

Endnu et stort tillykke til brudeparret.

Se alle de dejlige billeder ved at klikke her.