Bryllup: Anne-Marie & Povl (Odense)

Så er vi afsted på vores sidste bryllup inden en velfortjent ferie på 2 uger og vi afsluttede første halvdel af sæsonen med et dejligt bryllup i Odense.

Anne-Marie og Povl havde valgt at blive viet i den sidste weekend i juni 2016 og vi havde holdt en del ekstra øje med vejret, da hele ugen op til havde væltet ned. Som altid var vi dog relativt heldige og derfor var der tørvejr på de vigtige tidspunkter på dagen.

Vores dag startede foran Sct. Hans Kirke i Odense i centrum, hvor selve vielse skulle forestå. Brudepar havde forventet at der ville komme mellem 150-200 gæster til vielsen og derfor var vi også klar i ekstra god tid for, at kunne forevige alle gæsternes samt selvfølgelig brudeparrets ankomst. Efter vielsen var der lykønskninger udenfor kirken samt alterbilleder.

Herefter gik turen videre til Betania, hvor receptionen blev afholdt med bryllupskage.

Vores dag med brudeparret sluttede på en lækker portrætlokation tæt på Odense centrum, hvor brudeparret på bedste manér blev forevigede.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her. (Opdateres i løbet af den kommende uge)

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)