Bryllup: Camillia & Christian (Middelfart / Strib)

I dag har vi hos Strikert Photography været en tur i Middelfart til Camillia og Christians bryllup. Der var tale om en rigtig kærlighedshistorie, hvor brudeparrets forhold startede helt tilbage i folkeskoletiden og som i dag blev til en fantastisk bryllupsdag. Dagen startede i Middelfart centrum nede ved havnefronten. Vielsen fandt sted i Sct. Nicolai Kirke, som er en kirke med romerske aner og stammer helt tilbage til 1200 tallet - hvis man virkelig "nørder" ned i historien, så er en kirken en gotisk basilika. Da efterårsstormen ramte Danmark tilbage i oktiber 2012, så blev kirkens tag kraftigt beskadiget og derfor er den idag indhyldet i et stort stilads i forbindelse med udskiftning af taget.

Bruden har altid haft en stor drøm om, at ankomme til kirken i hestevogn og denne drøm blev opfyldt i dag. Der var tale om en lukket karet med 2 fjordheste spundet for.

Efter vielsen var der de tranditionelle lykønskninger, alterportrætter og riskast.

Vi var ankommet til Middelfart i god tid og havde for allerede været ude og udse os de bedste portrætsteder i Stavrby Skov. Vejret var helt perfekt til at tage bryllupsbilleder i og brudeparret var helt fantastisk nemme og naturlige at arbejde med.

Vores dag med Camilla og Christian endte ved Strib Forsamlingshus, hvor receptionen med kageudskæring og festen skulle afholdes.

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til brudeparret fra hele Strikert Photography.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.

Tryk på nedenstående billede for at gå direkte til galleriet.