Bryllup: Dorte & Jesper (Sønderjylland)

Normalt er vi altid 2 fotografer afsted til bryllupsfotografering, men ved denne ene lørdag i år drog HC alene afsted til Sønderjylland til et heldagsbryllup.Dorte og Jesper havde nemlig valgt d. 2 august 2014, som deres bryllupsdag og det blev i den grad fejret med manér.

Dagen startede hos bruden, som havde valgt at være i sin brors hus - et hus som viste sig, at være den perfekte lokation for forberedelserne. I kraft af at vi kun var en fotograf afsted, så kunne vi kun nå at være hos bruden inden HC tog videre til Toftlund Kirke, hvor vielsen skulle forestå.

Toftlund Kirke dateres helt tilbage til 1200-tallet, hvor dele af kirkeskibet stammer fra. Som så mange andre danske kirke, så har Toftlund Kirke løbende udviklet sig igennem årene og ligeledes gennemgået en større restaurering igennem 1900-tallet. Vielsen foregik lige efter traditionerne, dog med et fantastisk solist indslag undervejs.

Efter vielsen drog brudeparret og alle gæsterne videre til Tørning Mølle, hvor dels portrætbillederne skulle tages men ligeledes hvor receptionen/festen skulle forestå. Tørning Mølle dateres helt tilbage til 1494, da Kong Hans erhvervede møllen. Helt op til 1990'erne udnyttede man krafterne i møllen til at udvinde strøm med.

Vi tog del i den helt fantastisk fest, som for os sluttede efter at brudevalsen var danset.

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til brudeparret.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.