Bryllup: Elisabeth & Michael (Aarhus / Vejle)

Det er svært at sige andet end, at vi er så privilegieret at vi har enorm travlt denne sæson med bryllupsfotografering. Derfor holder vi da heller ikke fri denne weekend :)

Elisabeth og Michael har nemlig valgt denne lørdag, som værende deres fremtidige bryllupsdag og vi skal være med hele dagen til, at forevige dem.

Vores dag startede hos både bruden og gommen på samme tid til deres forberedelser. Bruden havde indkvarteret sig på Hotel Scandic i Aarhus og gommen var i deres private hjem i Odder. Vi har tidligere nævnt at vi elsker at tage billeder til forberedelserne, da den stemning og atmosfære der er i luften er hel unik.

Efter forberedelserne tog vi videre til Frederikskirken i Højbjerg i Aarhus by. Frederikskirken er forholdsvis ny, da den blev indviet første søndag i advent i 1944 og har en lang historie, som en af de centrale kirken i syd byen af Aarhus. Vi stod klar udenfor kirken, hvor vi skulle fotografere gæsternes samt brudeparrets ankomst.

Brudeparret havde valgt ikke at gå på kompromis med hvor festen skulle afholdes og derfor tog vi fra Aarhus til Vejle nærmere bestemt Hotel Vejlefjord i Stouby. Parret havde valgt at blive transporteret fra Aarhus til Vejle i en lækker Rolls Royce, som vi faktisk også så til et bryllup i 2013. Hotel Vejlefjord har alle rammerne til at lave nogle fantastisk bryllupsportrætter og det udnyttede vi selvfølgelig også ved ankomsten, hvor brudeparret fik en times "ro" i vores selskab.

Herefter var der budt op til reception, hvor gommen sablede velkomstdrinken på bedste manér. Da receptionen var slut overgik gæsterne til selve middagen og igen skuffede omgivelserne på Hotel Vejlefjord absolut ikke. I skrivende stund er vi med til middagen, hvor vi foreviger taler og indslag - vi skal være med helt frem til at brudeparret har danset deres brudevals.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)