Bryllup: Heidi & Benny (Aarhus)

Sikke da en fantastisk og varm start på sommeren vi har fået os. Det skal slet ikke være nogen hemmelighed, at vi er godt tilfredse med at temperaturen lige er faldet lidt inden dagens bryllup - det er hårdt at arbejde i den varme med alt det udstyr.

Nå, det er blevet lørdag igen og denne gang er vi til et lokalt bryllup i Aarhus - Heidi og Benny har nemlig valgt at lørdag d. 11 juni 2016 skal være deres bryllupsdag.

Vores dag med brudeparret startede foran Aarhus Valgmenighed, hvor for skulle forevige gæsternes og brudeparrets ankomst til kirken. Vi har tidligere været til bryllup i Aarhus Valgmenighed og det er fantastisk at se, hvor mange mennesker, der kommer til disse bryllup. Vielsen startede kl. 13:00 og vielserne i Valgmenigheden afviger en smule fra de tradtionelle vielse, der er lagt meget vægt på musik og sang i kirken.

Efter vielsen tilbragte vi en time i selskab med brudeparret og alle gæsterne til reception i Aarhus Valgmenighed, hvor bryllupskagen også blev skåret for.

Vores dag sluttede i Botanisk Have ved Aarhus, hvor brudeparret fik lavet nogle fantastiske portrætbilleder i den smukke natur. 

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)