Bryllup: Heidi & Lasse (Løgumkloster / Rømø / Bredebro)

Så er vores bryllupssæson begyndt at gå lidt ned i hastighed og derfor er denne weekend den sidste weekend her i september, hvor vi skal bryllup. Heidi og Lasse havde valgt at lørdag d. 10 september 2016 skulle være deres bryllupsdag.

Vores dag startede ved Løgumkloster Kirke i Sønderjylland, hvor vi forevigede alles ankomst og selve vielsen. Efter vielsen fik vi taget nogle fantastiske lykønsknings- og alterbilleder. I forbindelse med alterbillederne fik vi arrangeret gæsterne langs en smuk allé uden for kirken, hvorved at der blev lavet en korridor af riskast :)

Brudeparret havde arrangeret en åben hestevogn fra kirken og ud til portrætstedet, som var en nærliggende skov. Det var simpelthen så smuk en portrætlokationen med en fantastisk åben skov med brede stier og veje. Efter en god time på portrætlokationen drog vi videre til receptionen i Ballum.

Ved receptionen fik brudeparret skåret bryllupskage og herefter var vores dag slut med det smukke brudepar.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her. (Galleriet opdateres i ugen efter brylluppet)

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)