Bryllup: Janni & Morten (Børkop/Vejle)

Det er da utroligt så mange lørdage, der er på et år og ligeledes hvor mange bryllupper der hvert år bliver holdt! Vi er i hvert fald oven ud lykkelige over, at verden er sådan indrettet og at vi derved kommer med til en masse lykkelige bryllupsdage.

På vej til brylluppet havde vi kørt igennem en del byger og vi havde allerede dagen forinden kontaktet brudeparret at de gerne måtte finde 2 hjælpere til portrætsessionen måtte der kommer lidt nedbør. Det var en vurdering der viste sig at være ret god!

I denne weekend har vi været 2 hold afsted til bryllupper. Jan og HC var en tur til Vejle området og vores dag startede i Børkop, hvor Janni og Morten skulle vies. Som næsten altid stod vi klar en time før vielsen uden for kirken for at forevige gæsternes og brudeparrets ankomst i stemningsbilleder.

Da brudeparret var viet skulle de have lykønskninger uden for kirken, men vi nåede at "lugte" lunten med en sort sky der trak inden over området og vi nåede akkurat at få brudeparret ind i våbenhuset inden der blev lukket op for regnen. Trods nogle heftige byger uden for, så holdte både brudeparret og gæsterne humøret helt i top.

Brudeparret havde selv fundet frem til en rigtig lækker portrætlokation ved lystbådehavnen i Brejning, som ligger i forbindelse med Kellers Park, som mange kender.

Vores dag sluttede med brudeparret til receptionen i sognegården ved kirken, hvor bryllupskagen blev skåret for.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her. (Opdateres i løbet af ugen efter brylluppet)

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)