Bryllup: Julie & Mathias (Herning)

Bryllupssæsonen for Strikert Photography er nu for alvor skudt igang og vi var i denne weekend en tur i Herning til Julie og Mathias's bryllup. Dagen startede i Gjellerup Kirke i Herning med en stor vielse for ca. 175 gæster - en af de større vielser Strikert Photography har været med til. Gjellerup Kirke er opført i ca. 1140 og skete lidt ved et tilfælde da bymesteren, som egentlig var igang med at opføre Ribe Domkirke måtte stoppe sit arbejde grundet borgerkrigen og derfor gik igang med Gjellerup Kirke. Kirken er oprindeligt indviet til Skt. Laurentius og fik navnet Skt. Laurentii Kirke, som er et helgennavn fra middelalderen - idag er der ingen synlige spor efter den oprindelse.

Efter vielsen blev der afholdt en reception i missionshuset Silo i Herning - navnet Silo er et bynavn hentet fra biblen. Selve festen blev afholdt i Skjern, men det var et stort ønske for brudeparret at holde receptionen i missionshuset, som de har tilknytning til. Bryllupskagen blev udskåret ved receptionen.

Til portrætfotograferingen havde brudeparret i samarbejde med os valgt en fantastisk lokation i Herning - Birk Centerpark. Hvis man har været i Herning indenfor de seneste 10 år, så har man helt sikkert lagt mærke til Hernings mange vartegn, som findes i området.

Se de dejlige forårs billeder ved at klikke her.

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til de nye brudepar fra Strikert Photography.