Bryllup: Katrine & Nikolaj (Ikast)

Så er tidspunktet endelig kommet igen - vores bryllupssæson 2016 er hermed skudt igang og hvor har vi glædet os!

Vores sæson starter igen (!) i år i det midtjydske/vestjydske område, nærmere bestemt i Ikast, hvor vi for tredje gang skal nyde Fonnesbæk Kirke. Det er som tidligere nævnt helt fantastisk, at kunne vende tilbage til tidligere lokationer og områder med nye brudepar.

På denne lørdag har vi fulgt Katrine og Nikolaj på deres bryllupsdag, der trods en noget våd vinterdag var helt fantastisk. Dagen startede for os i Fonnesbæk Kirke i Ikast, hvor vi fik taget billeder af gæsternes- og brudeparrest ankomst til kirken. Der var lidt ekstra fart på skridtene i dag for at undgå at blive alt for våde. Kirken er gudskelov indrettet på en måde, hvor der er et stort forrum til kirkerummet, hvilket gjorder at gæsterne kunne for lov at give lykønskningerne tørskoet.

Efter vielsen tog vi videre med brudeparret til Birk Centerpark i Herning, som har alle de ting man kan ønske sig for en lokation til bryllupsportrætter. Vi er selvfølgelig lidt ekstra effektive på en dag, hvor det er lidt vådt og koldt, men billederne blev helt fantastiske trods vejret.

Til sidst tog vi med brudeparret til reception i Ikast, hvor de også fik skåret deres bryllupskage for.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)