Bryllup: Katrine & Paw (Nim / Ry)

Selvom der er lidt delte meninger om den danske sommer i år, så er den altså over os - vi kan i hvert fald godt mærke at temperaturen er i stigning når vi er ude om lørdagen.

Denne weekend var selvfølgelig ingen undtagelse og vi tog derfor afsted til Nim tæt ved Brædstrup i midtjylland. Katrine og Paw havde valgt at lørdag d. 20 juni 2015 skulle være deres fremtidige bryllupsdag og den danske sommer viste sig også fra sin aller bedste side.

Vores dag startede i Nim Kirke, hvor vielsen skulle forestå. Kirken kan dateres helt tilbage til år 1345, hvor den blev omtalt for første gang. Kirken er helt klassisk landsby kirken, som helt sikkert har været omdrejningspunktet i mange år i Nim. Vi tog billeder af gæsternes samt brudeparrets ankomst til kirken.

Efter vielsen var der lykønskninger udenfor kirken og vi fik lavet nogle flotte familiebilleder ved alteret i kirken.

Turen gik herefter videre til Hote Julsø ved Ry, som endnu engang viste sig at være en hel perfekt lokation for et bryllup og ligeledes et perfekt portrætsted til bryllupsbillederne. Vi var med til receptionen, hvor brudeparret skar bryllupskagen for og herefter fik vi taget nogle "best-man" samt veninde billeder. Vi nåede også et fælles gruppebillede af alle gæsterne og brudeparret.

Vores dag med brudeparret sluttede med en times portrætbilleder i de flotte omgivelser omkring Hotel Julsø.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)