Bryllup: Louise & Jan (Nørre Nebel)

Den 14 juni 2014 blev Louise og Jan viet i Lydum Kirke. Den danske sommer viste sig fra sin aller bedste sidste med højt solskin og næsten 30 graders varme. Vores dag med brudeparret startede i Lydum Kirke, som ligger i Nørre Nebel i vestjylland. Kirken er opført i 1200 tallet og er romansk indspireret. Vi var klar en god times tid før vielsen og tog stemningsbilleder fra gæsternes-, gommens- og brudens ankomst til kirken. Det har været lidt et tilbagevendende problem i år, at man ikke må kaste med ris ved kirkerne, men i Lydum Kirke var dette ikke et problem og det kan ses på billeder. Desværre måtte vi ikke fotografere under selve vielsen, som vi ellers så gerne vil, men vi har fået taget en masse fantastisk billeder både før og efter vielsen.

Efter vielsen havde brudeparret bestilt en flot klassisk lukket hestevogn til at blive kørt fra kirken til først portrætlokationen og herefter til festen på Lunde Kro.

Brudeparret havde valgt at få taget billeder på deres egen gård/ejendom i Nørre Nebel, som huser nogle helt fantastisk omgivelser til at få taget bryllupsbilleder i. Der blev både taget billeder på gårdspladsen, i et skovområde og på en dejlig mark.

Da vi var færdige med portrætbillederne, kørte vi videre til receptionen på Lunde Kro. Traditionen tro blev der udskåret bryllupskage ved receptionen og herefter stoppede vores dag med Louise og Jan samt alle deres glade gæster.

Der skal lyde et stort tillykke til det nye brudepar fra hele Strikert Photography.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.

Tryk på nedenstående billede for at gå direkte til galleriet.