Bryllup - Louise og Henrik (Bjerringbro / Kjellerup)

Strikert Photography var d. 6 juli 2013 med til Louise og Henriks bryllup i Bjerringbro området. Den danske sommer viste sig endnu engang fra sin bedste side og der var høj solskin og +25 grader hele dagen. Vielsen fandt sted i den fantastisk Bjerringbro Kirke, som også er kendt for søndagsgudstjenesterne på DR1. Grundstenen til Bjerringbro Kirke blev lagt i 1918 og allerede i 1919 blev kirken indviet, som siden hen har været den primære kirke i Bjerringbro by.

Efter vielsen fortsatte dagen på Neder Kjærsholm Hovedgaard, hvor både portrætfotograferingen og festen skulle finde sted og sikke da en lokation vi ankom til. Neder Kjærsholm Hovedgaard ligger lige udenfor Kjellerup i nogle fantastisk naturskønne omgivelser og stedet emmer af historie. Neder Kjærsholm Hovedgaards historie kan dateres helt tilbage til 1568 og har siden da været en stor del af danske historie. Idag drives det som en kombination af selskabslokaler, vingård, cafe, stalde og privat bolig.

Receptionen blev holdt udenfor i de skønne område og festen skulle afholdes i en gammel stald, som emmede af den stemning der findes ved et bryllup.

Et stort tillykke til brudeparret og I kan se alle de dejlige billeder ved at klikke her.

Louise & Henriks bryllup d. 6 juli 2013 i Bjerringbro Kirke samt fest på Neder Kjærsholm Hovedgaard