Bryllup: Lucia & Heidar (Aarhus)

Denne lørdag har vi (HC og Jan) fornøjelsen af at været indbudt til Lucia og Heidars bryllup i Aarhus. Vores dag startede sammen med Lucia hos Frisør Diba 2 i Frederiksgade i Aarhus, hvor hendes hår skulle sættes. Vi var hos Lucia i en lille times tid inden den stod på en god frokost inde i Aarhus - i dag er det nemlig et heldagsbryllup helt indtil kl 00:30 og derfor er det vigtigt at tage de pauser, der kan indlægges.

Efter vores frokost delte vi os sådan, at vi kunne fotografere både brudens- og gommens forberedelser. HC var hos Lucia på Hotel Scandic ved Rytoften, hvor selve vielsen, receptionen og festen blev afholdt. Jan tog ud til Heidar, som havde et par gode venner på besøg til at "hjælpe ham i tøjet".

Vielsen blev holdt udenfor Scandic på deres flotte grønne arealer og var en to-delt vielsen med først den borgerlige del og herefter var der en imam der viede parret. Efter vielsen var der lykønskninger, hvor vi også tog flere gruppebilleder af familien og de nærmeste venner.

Vi har i flere omgange snakket med brudeparret omkring, hvor portrætbillederne skulle tages, da Aarhus nærmeste rummer alle muligheder for at tage bryllupsportrætter. Valget faldt på Vilhelmsborg uden for Aarhus tæt på Beder og Mårslet, hvor HC faktisk for en del år siden har været fast hus-fotograf. Vilhelmsborg er det perfekte sted for at tage bryllupsportrætter og i dag var vejret absolut også med os.

I skrivende stund er vi netop ankommet til festen på Hotel Scandic, hvor der er indbudt intet mindre end over 200 gæster, så der er virkelig lagt an til en fantastisk fest. Det bliver også det første bryllup, hvor vi skal "live redigere" billeder, da brudeparret har ønsket at få billederne op på en projektor løbende under festen.

Endnu et stort tillykke til brudeparret.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.