Bryllup: Maiken & Franz (Aarhus / Galten)

I lørdags var vi med til Maiken og Franz's bryllup i Aarhus. Som altid havde vi holdt øje med vejrudsigterne i løbet af ugen op til brylluppet og kunne konstatere at der var ret høj risiko for nedbør denne lørdag. Brudeparret havde dog gjort det helt klart inden deres store dag, at lidt nedbør på ingen måde skulle blive en hindring for en helt fantastisk dag.

Vi startede i Ravnsbjerg Kirke i Viby (Aarhus), som er en meget anderledes kirke set i forhold til de traditionelle protestantiske kirker. Kirken er opført i 1975 og dermed en af de yngste kirker i Aarhus.

Efter vielsen var der lykønskninger i kirken med en lille appetitvækker og lidt champagne. Vi kørte herefter ud til dyrehaven i Aarhus for at tage portrætbilleder, men her valgte himlen at åbne sig helt op for et regulært skybrud. Det varede dog kun ca. 10 minutter og herefter hoppede Maiken i et par flotte røde gummistøvler og så en paraply - så var vi klar til de officielle portrætbilleder. Det er klart at vi var blevet begrænset noget i forhold til, hvor vådt der var blevet i skoven, men det lykkedes i kraft af et meget engageret brudepar, at få taget nogle helt fantastiske portrætbilleder.

Vores dag sluttede på Restaurant Gammel Høver i Galten, hvor vi fik taget et stort gruppebillede af alle gæsterne samt, at der blev udskåret en bryllupskage.

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til brudeparret.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.