Bryllup: Maria & Dan (Tørning Mølle / Løgumkloster)

Vores bryllupssæson fortsætter og i denne weekenden er vi taget med til Marias og Dans bryllup i Sønderjylland. Der er tale om et heldagsbryllup, hvilket vil sige at vi er med helt fra brudeparrets forberedelser og så indtil de har danset deres brudevals.

Som man kan læse ud af både vores bryllupspakker og den generelle tekst om vores måde at fotografere på, så er vi altid 2 fotografer med til bryllup af flere årsager. En af grundene er at vi netop kan splittes op og både dække brudens- og gommens forberedelser på samme tid.

Jan (vores ene fotograf) blev sat af i Hammelev, hvor Dan skulle en tur til frisøren og herefter hjem, sådan at han kunne blive helt klar til vielsen. Imens kørte HC (den anden fotograf) videre til Marias forberedelser i Bedsted, hvilket også var lige ved siden af vielsesstedet Bedsted Kirke. Det er altid en sand fornøjelse for os, at være med til forberedelserne - dels for detaljebilledernes skyld, men i høj grad også for at kunne dokumentere den intense spænding op til vielsen.

Vielsens skulle foregå i Bedsted Kirke, som er klassisk sønderjysk kirke og kan dateres helt tilbage til 1300-tallet.

Efter vielsen fik brudeparret lykønskninger ved kirken og vi fik taget nogle dejlige alterbilleder af den nærmeste familie.

I 2014 havde vi fornøjelsen for første gang at være til fest på Tørning Mølle og vi var dengang dybt betaget af den flotte lokation - både til portrætbillederne, men også til selve festen. Maria og Dan havde valgt samme lokation til deres fest og derfor kunne vi endnu engang nyde de flotte omgivelse omkring Tørning Mølle.

Både portrætsessionen, receptionen og festen blevet afholdt på Tørning Mølle. Da den første dans var blevet danset efter brudevalsen, så fortrak vi stille og roligt efter en lang og god dag i brudeparrets samt deres gæsters selskab.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen via dette link.