Bryllup: Mette & Dylan (København)

Så er vi rigtig kommet på farten igen. Vi ved godt at der har været lidt stille her på vores blog og på vores facebookside - bare rolig vi har haft rigeligt at lave :)

Lidt atypisk, så har vi været afsted til bryllup på en fredag, men det gør det kun mere spændende. Vi har denne fredag været en tur i København til Mette og Dylans smukke bryllup. Vores dag startede med brudeparret på Københavns Rådhus, hvor selve vielsen skulle finde sted, hvilket var vores første gang på Københavns Rådhus.

Det var helt naturligt at lave en serie af flotte gruppebilleder udenfor Rådhuset på trappen - det samme som vi gør i kirkerne efter en vielse ved alteret. Vi hoppede straks herefter i en taxa og tog videre til Botanisk Have, hvor vi havde fået tilladelse til at skulle forevige brudeparret i forbindelse med portrætsessionen. Vi havde afsat lidt ekstra tid, så vi også kunne få nogle lækre portrætbilleder i Københavns bymiljø.

Receptionen blev afholdt på Københavns Universitet i en utrolig smuk festsal, som bare "åndede" af bryllupsstemning. Til receptionen blev der skåret bryllupskage og ellers budt velkommen til de mange gæster. Vores dag med det smukke brudepar sluttede efter vores time sammen med dem til receptionen.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)