Bryllup: Mette & Jesper (Aarhus)

Vi fortsætte det høje tempo med bryllupper og i denne weekend er vi med til Mette og Jespers flotte vielse i Aarhus.

Vores dag startede allerede om formiddagen, hvor vi var med til Mettes forberedelser i Lystrup og omgivelserne i deres smukke hus var helt perfekte til stemningsbillederne.

Efterfølgende tog vi videre til kirken, hvor vi stod klar en time før vielsen for at fotografere gæsternes samt brudeparrets ankomst til kirken. Brudeparret havde valgt Lystrup Kirke til at danne ramme om deres vielse og der er her tale om en nyere samt moderne kirke fra 1989. Vi havde alle holdt godt øje med vejret op til vielsen, da DMI flere dage forinden havde lovet skybrud, men gudskelov blev vejrudsigten dagen forinden ændret til det bedre.

Efter vielsen fotograferede vi de dejlige lykønskninger udenfor kirke og forevige brudeparret samt den nærmeste familie ved alteret.

Herfra gik turen til Varna Palæet i Marselis Skoven. Vi har af flere omgange været på Varna Palæet og det er svært ikke bare at nyde de omgivelser. Inden vi dog skulle ind på selve Varna Palæet måtte vi køre få 100 meter videre til Ballehage Strand og dyrehaven, hvor portrætbillederne af brudeparret skulle tages. 

Da vi ankom til Varna Palæet startede receptionen med velkomstdrink og bryllupskage. I løbet af receptionen tog vi også et gruppebillede af alle gæsterne og brudeparret ude på den klassiske trappe, der fører op til Varna Palæet.

Efter receptionen startede selve middagen, hvor alle blev forkælet med lækker mad og gode taler/indslag. Vi var med hele aftenen helt frem til at brudeparret havde danset deres brudevals, hvorefter vores dag sluttede med en sidste lykønskninger til det glade par.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)