Bryllup: Pernille & Haris (Langå / Grensten)

Vi har haft et kort ophold i vores bryllupssæson, men vender nu stærkt tilbage med bryllupper stort set hver weekend resten af sommeren - vi glæder os :)

Denne weekend stod det på bryllup i Langå området, nærmere bestemt i Grensten Kirke, hvor vi var med til Pernilles og Haris's bryllup. Vi var blevet booket til at følge dem i kirken, efterfølgende udenfor til lykønskningerne og så en times portrætbilleder ved Fladbro Kro. 

Grensten Kirke er fra 1800-tallet og er fornyelig blevet renoveret. Den ligger i et utrolig smukt område med flere fredet oldtidsfund såsom gravehøje m.v.

Brudeparret havde været meget spændte på vejret idag, da dagene omkring og efter denne lørdag så ud til at skulle være meget våde. Vi havde dog beroliget parret med, at det så ud til at der skulle falde minimalt af regn og godt nok regnede det lidt, men billederne blev helt perfekte til både lykønskningerne og portrætfotograferingen.

Efter vielsen tog vi ned til Fladbro Kro eller lidt nærmere bestemt de område omkring Fladbro Kro. Lokationen viste sig at være helt perfekt og gav præcist de muligheder som en bryllupsfotograf kunne ønske sig. 

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her.

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)