Bryllup: Randi & Martin (Odder)

Som tidligere nævnt så havde vi 2 bryllupper d. 2 august og derfor var Kasper og Jan en tur i Odder til Randi og Martins bryllup. Dagen startede i Gylling Kirke, hvor selve vielsen skulle forestå. Traditionen tro stod vi klar en time før vielsen for, at tage billeder af gæsternes samt brudeparrets ankomst til kirken. Vi skal helt tilbage til 1300-tallet for at finde de første indikationer på opførelsen af Gylling Kirke - det siges at det var en lokal ridder (Laurits Trugotsen), som fik kirken opført. Kirken har helt op til 1911 været ejet af forskellige godsejere i området, men efter 1911 har kirken været selvejende.

Efter vielsen tog brudeparret videre med os til en times portrætfotografering. Vi startede ved Hølken Strand, som har stor betydning for brudeparret og det var da også en rigtig dejlig strand lokation - især på så solrig en dag. Herefter tog vi mod Odder, hvor festen skulle holdes på Restaurant Skovbakken, men inden da lavede vi kort stop i skovområdet i Odder for de sidste portrætbilleder.

Til receptionen fik vi lavet et gruppebilleder af alle gæsterne samt brudeparret og efterfølgende nogle forskellige gruppebillede. Vores dag med brudeparret endte med at bryllupskagen blevet skåret og serveret.

Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til brudeparret.

Se alle de dejlige billeder fra dagen ved at klikke her.