Bryllup: Rikke & Jimmy (Randers)

Vores travle bryllupssæson er ved at gå et gear ned i tempo og derfor har vi nu 2 bryllupper tilbage.

I dag er vi afsted til vores sidste heldagsbryllup for i år - indtil videre i hvert fald :)

Vi er i denne weekend med til Rikke og Jimmys flotte bryllup i Randers. Vores dag stadig ved henholdsvis brudens- og gommens forberedelser - endnu en fordel ved, at vi er 2 fotografer afsted. Efter forberedelserne drog vi videre til Skt. Mortens Kirke midt i Randers, som vi tidligere har besøgt flere gange.

Efter vielsen var der lykønskninger uden for kirken og alterbilleder med den nærmeste familie. Vi drog herefter videre til Støvringgaard Kloster, som vi også besøgte med et brudepar i 2014 og den portrætlokation skuffede absolut heller ikke denne gang.

Vi fik taget det mest fantastiske stemningsportrætter i omgivelserne omkring klosteret og vejret holdte perfekt i den time vi var derude (dog måske en anelse koldt). Efterfølgende tog vi til reception hos et familiemedlem, hvor bryllupskagen blev skåret for. Vi nåede også et par hurtige gruppebillede med forskellige opstillinger af familie og venner.

I skrivende stund er middagen netop startet og gommen har lige afsluttet sin flotte tale til sin brud. Festen bliver holdt på Remisen i Randers.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her.

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)