Bryllup: Sascha & Anders (Hammel / Bøstrup)

Endnu en lørdag og endnu et bryllup - som altid har vi glædet os siden brudeparret bookede os :)

Denne lørdag tog vi turen til Hammel, hvor Sascha og Anders skulle sige ja til hinanden. Vi stod klar hele 3 mand en time før vielsen, da vi skulle oplære en ny assistent. Den nuværende Hammel Kirke kan dateres helt tilbage til 1879, hvor hele kirkeområdet blev kraftigt udvidet og kirken blev opført på ny. Kirken blev fornyet i 1961 hvor arkitekten Alfred Theilgaard tegnede det nye kapel.

Efter vielsen var der lykønskninger udenfor og selvfølgelig de klassiske alterbilleder med den nærmeste familie. 

Vejret er jo altid en stor spiller på en bryllupsdag, men denne lørdag var det danske vejr absolut med os - fin temperatur, rimelig stille vind og vigtigst af alt, så var der tørvejr. Portrætbillederne blevet taget i Bøstrup, hvor receptionen efterfølgende skulle holdes i Bøstrup Forsamlingshus. Området omkring Bøstrup er helt fantastisk, at tage bryllupsportrætter i - virkelig en dejlig dansk natur og i øjeblikket står skoven jo helt fantastisk flot.

Efter vi havde brugt en time på at tage portrætbilleder drog vi videre til receptionen, hvor bryllupskagen skulle skæres og vi skulle lave et fælles gruppebillede af alle gæster. Var dag med brudeparret endte efter receptionen, hvor middagen og festen skulle sættes igang.

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)