Bryllup: Tina & Rasmus (Skanderborg)

I denne weekend har vi haft fornøjelse af, at være med til Tina og Rasmus's smukke bryllup i omgivelserne omkring Skanderborg. Vores dage startede i Skannerup Kirke inden midt i Skanderborg by, hvor brudeparrets vielse skulle forestå.

Vi stod traditionen tro klar en time før vielsen og fangede nogle dejlige stemningsbilleder fra gæsternes og brudeparrets ankomst i kirken. Når man er med til mange bryllupper hvert år, så begynder man at lægge til nogle gentagelser til hvert bryllup. En af disse gentagelser og den intense stemning, der er i kirken netop inden dørene lukkes op for brudens indgangen - det er noget man selvfølgelig kan mærke på gommen, men i høj grad også hos gæsterne.

Efter vielsen var der lykønskninger, riskast og fællesbilleder med den nærmeste uden for kirken, før end turen gik videre til Raslund ganske få kilometer fra Skanderborg.

Det var her at bryllupsportrætter skulle tages og ligeledes stedet for receptionen samt festen senere på dagen. Det var ikke et område vi havde været ved før, men hold nu op nogle smukke allé stier der var omkring det område!

Vores dag sluttede med brudeparret til deres receptionen, hvor vi også lige nåede et par gruppebilleder af veninder og "best men" :)

Endnu engang et stort tillykke til brudeparret og som altid kan I se deres flotte billeder fra dagen ved at klikke her

Husk at "synes godt om" vores facebookside :)