Introtilbud på kæledyrsfotografering

Hvis man følger os enten på Facebook eller Instagram, så har man i den seneste tid kunne se, at vi i en periode har været ved, at gøre klar til et nyt produkt.

Der er tale om professionel kæledyrsfotografering og det har taget os 4 måneder, at gøre klar til produktet.

Efter en del research hos vores konkurrenter, så har vi erfaret at kæledyrsfotografering i et fotostudie er en sjældenhed og det er ellers i et fotostudie, at man kan skabe de mest detaljeret billeder. 

Vi sparker vores nye produkt igang med et skarpt tilbud på begge vores pakker i fotostudiet - henholdsvis DKK. 995,- for en digitalpakke (normalpris 1495,-) og DKK. 695,- for en printpakke (normalpris 995,-). Læs mere om vores forskellige opbygninger af pakker i dette blogindlæg (åbner i et nyt vindue). Se hvad de forskellige pakker indeholder via dette link (åbner i et nyt vindue.

Der er kun 40 pakker til salg i dette tilbud (20 digital- og 20 printpakker), så det gælder om at være hurtig. Bestillingen sker ved, at trykke på en af nedenstående knapper, hvorefter man bestiller og betaler for fotograferingen. Herefter vil man indenfor kort tid blive kontakte af os med henblik på reservation af tid.

Se nogle eksempler på billeder taget i vores fotostudie i Solbjerg nederst på siden - se også flere billeder via vores galleriside eller via vores kundegallerier.

Tilbudet skal købes inden søndag d. 6 marts 2016
Selve fotograferingen skal ske inden d. 31 december 2016.