Bryllup - Kira & Lasse (Ringe)

Strikert Photography var d. 20 juli 2013 til bryllup i Ringe på Fyn, hvor Kira og Lasse sagde ja til hinanden. Den danske sommer gav os en af de varmeste dage i år på denne lørdag og dette gav en helt fantastisk afslappende stemning til brylluppet. Dagen startede i Ringe Kirke, hvor Kira og Lasse blev kirkelig viet. Kira ankom i en lækker amerikaner muskelbil, så i det her tilfælde var der ingen tvivl om da bruden ankom til kirken - det kunne høres i hele området.

Kira og Lasse havde efterfølgende valgt at få taget portrætbilleder ved Ringe Sø, som Strikert Photographys faste assistent og fotograf Kasper Morville stod for, som en del af hans udvikling som bryllupsfotograf. Et veloplagt brudepar og en koncentreret Kasper resulterede i nogle helt fantastiske bryllupsbilleder.

Dagen for Strikert Photography sluttede hjemme i brudens forældres have, hvor den store fest skulle foregå. Under receptionen stillede to unge mænd og gav et fantastisk nummer af Kim Larsen med tilhørende akutisk guitar.

Tak til Kira og Lasse for en fantastisk dag i deres samvær og det var en fornøjelse at være med til at fejre dem. Se alle de glade billeder fra dagen ved at klikke her.