Priser, priser og priser :)

Vores lille virksomhed har været i voldsom udvikling siden sin etablering i 2011 og i kraft af vores udvidelser med egen butik, bedre udstyr, flere muligheder for kunderne (f.eks. egen printproduktion) så stiger vores udgifter også.

De sidste 4 år har vi ikke justeret vores priser - nu går den ikke længere. I stedet for at prøve at skjule prisændringerne, så er vi helt åbne omkring dem og giver i dette blogindlæg en forklaring på den nye struktur.

I kraft af vores udvidelse med egen produktion af print og en imponerende positiv feedback fra vores kunder i år, så vil vi fremover have 2 prisgrupper i forhold til fotograferinger i vores studie samt familiefotograferinger i naturen. Ideén er en naturlig afspringer af vores opdaterede institutionsprodukt, hvor du som kunde har mulighed for at vælge imellem 2 prisgrupper i forhold til levering af dit fotografiske produkt.

Nøgleordene er print eller digital:

  • Print er produktet til kunden, som ønsker sine billeder printet på det bedste papir og udstyr på markedet. Man betaler en mindre pris for selve fotograferingen og så får man 20% rabat på alle print hos os. Yderligere vil der på alle vores løsninger følge et antal print med i selve prisen for fotograferingen. Der vil ligeledes altid været inkluderet en lav opløsning af de leverede billeder, som man frit kan bruge til f.eks. socialmedier såsom Facebook - disse billeder kan ikke bruges til at printe fra.
  • Digital er produktet til kunden, som ønsker fuld råderum over de leverede billeder. Kunden kan både vælge os som leverandør af print, men samtidig også vælge en hvilken som helst anden leverandør. Prisen på dette produkt vil være højere og der vil ikke være nogen rabat på print eller være nogle print inkluderet i prisen.

De 2 ovenstående løsningerne er designet for, at tilfredsstille alle vores kunder og kunne tilbyde den løsning der passer kunden bedst. For at give et eksempel, så vil en times fotografering i vores studie i Solbjerg koster 995,- ved valg af en print løsning og 1495,- ved valg af en digital løsning.