Gavekort:

Hos Strikert Photography kan man købe alle type gavekort - både gavekort på et beløb, men også gavekort på et specifikt produkt.

Det er ganske nemt at købe et gavekort. Du skal blot tage direkte kontakt til mig via enten hjemmeside, mail eller telefon. Søg inden da gerne inspiration under menupunktet "Priser".

Der er ingen administrationsgebyr for gavekort - hverken for giver eller modtager.

Uanset hvilken type gavekort du har modtaget, skal du blot kontakte mig direkte for at benytte det.


Har du fået et kontant gavekort?

Et kontant gavekort er på et specifikt beløb og kan bruges til alle produkter - både fotograferinger, plakater og prints. Ønsker du et dyre produkt end gavekortets beløb, betaler du blot differencen.


Har du fået et gavekort på et specifikt produkt?

Et gavekort på et specifikt produkt kan kun benyttes til dette produkt eller eventuelt en opgradering. Det kunne f.eks. være at du har fået en plakat i A4, men ønsker en større udgave af plakat i A3 eller A2 - dette er selvfølgelig muligt mod betaling af differencen.

Det er ligeledes muligt at give et gavekort på et helt specifikt produkt uden mulighed for opgraderinger - det skal oplyses under købet af gavekortet.


Vilkår:

  • §1 Man kan ikke få udbetalt værdien af et gavekort og skal derfor benyttes til et af Strikert Photography's produkter.
  • §2 Den oprindelige køber af gavekortet kan i henhold til gældende fortrydelsesret få pengene tilbage inden for en 14 dages periode fra købet.
  • §3 Gavekortet gælder 1 år fra udstedelsedatoen og kan ses i nederste venstre hjørne på gavekortet.
  • §4 Kontante gavekort kan benyttes til alle produkter hos Strikert Photography.
  • §5 Er gavekortet udstedt til et specifikt produkt kan det kun benyttes til dette produkt eller større.