Min målsætning er...

... at levere fotografering i øjenhøjde med dig som kunde - det er uanset om du er en privat- eller erhvervskunde. Det vil sige at værdier som kvalitet, konkurrencedygtighed, service og tilgængelighed står højt på min prioriteringsliste. Jeg ønsker ikke at være den billigste på markedet, men jeg ønsker at være den, kunderne kommer til, når de vil have et produkt, som bliver fulgt helt til “døren”, og hvor der ikke er tvivl om kvaliteten af arbejdet.

Jeg startede Strikert Photography tilbage i 2011 og tør godt at sige, at jeg i dag er en seriøs spiller inden for det fotografiske marked i Danmark og især her i Region Midt. Jeg er også startet hjemme i min egen stue i sin tid og har forholdsvis hurtigt bygget min forretning op til i dag, at eje et lækkert fotostudie med det bedste udstyr man kan få på markedet.

I takt med udviklingen i min virksomhed valgte jeg i juni 2017, at lukke den fysiske butik i Solbjerg til fordel for den stigende interesse for de andre produkter. Jeg har skrevet et blogindlæg vedrørende ændringerne, som kan læses her.


Min identitet som fotograf er...

... at være en menneskekender, som forstår hvad der skal til for at nå ind til personen foran kameraet og derved løsne op for nerverne. Jeg har tidligere identificeret mig med, at være bryllupsfotograf og har absolut blandet mig med eliten i Danmark inden for bryllupsfotografering. I dag favner jeg bredere og beskæftigere mig mere og mere med portræt, erhvervsportrætter, firmaprofiler, produktfotografering, familiefotograferinger i naturen, m.v.

Jeg er iværksætter af natur og derfor har jeg altid gang i mange forskellige initiativer i virksomheden - med andre ord, min virksomhed stagnere ikke, den udvikler sig konstant. I 2016 har jeg f.eks. lanceret et nyt projekt, hvor jeg leverer fotografiske rejser/kurser i hele Norden - du kan læse mere om dette på Northern Workshops hjemmeside.


Jeg adskiller med i forhold...

... til rettighederne af billederne. En af de ting jeg ønsker at gøre op med i forhold til det generelle marked inden for fotografering er rettighederne til billederne. Hos mig får du, som kunde, en rettighed til billederne, hvilket vil sige, at billederne leveres i en digital version uden vandmærkning via en digital download eller på en USB-stick. Afhængig af valg af pakke, så kan man få billederne i en digital kvalitet, som er klargjort til print hos alle leverandører i ubegrænset antal og størrelser - læs mere om forskellene og min prissætning i dette blogindlæg

Jeg bevarer ligeledes rettighederne til billederne, som gør at jeg kan bruge billederne i mit portfolio og til mit marketingsmateriale – dog må der ikke være en direkte økonomisk indtægt via billederne. Denne tilgang til rettighederne gør, at jeg kan levere en prissætning som er helt gennemskuelig og uden grimme overraskelser – prisen er som aftalt, og det er inkl. alt.


Mine referencer...

... er stærke og udvider sig konstant. Jeg kan stolt vise frem, at jeg har en 5/5 rating på min Facebookside og det er den "hårde" sandhed, da det ikke er muligt, at ændre eller fjerne anmeldelser på en Facebookside.

Jeg sætter service, som en absolut nødvendighed for, at kunne udvikle min virksomhed og det er en værdi jeg er stolt af at repræsentere. Min prissætning er fast, men til gengæld skaber jeg også en individuel løsning til dig, som kunde, for at du får netop det produkt du har behov for. Er der noget der efterfølgende skal rettes til, så er det selvfølgelig noget der bliver rettet til eller har du et specifikt ønske til f.eks. et print, så løser jeg også det.

Neden for ses nogle af de erhvervskunder jeg har haft igennem årene og det er stadig et område jeg forsøger at udvide kraftigt på.


 
 

Klik på en virksomhed for at se deres hjemmeside (åbner i et nyt vindue)