GRATIS fragt på alle ordrer uanset størrelse!

Om mig


Hans Christian Strikert
Fotograf og indehaver af Strikert Plakatshop

Da jeg startede min fotografiske virksomhed i august 2008 havde jeg en kæmpe ambition om at skulle opnå rigtig mange mål inden for fotografering. Den ambition har jeg til fulde fået lov at udleve, hvor jeg kan tænke tilbage på at jeg har...

  • ... haft et stort fotostudie
  • ... haft 5 freelance fotografer ansat til bryllupsfotografering
  • ... etableret et dele-fotostudie i Solbjerg
  • ... fotograferet 1000-vis af glade kunde i nogle af livets lykkeligste situationer

Igennem årene har jeg forsøgt at “finde min plads” i fotograf-verdenen, hvilket har været svært da alle genre har været interessante. I starten af 2018 gik jeg hen og blev syg, hvilket bevirkede at jeg måtte genoverveje min forretning på ny og svaret var...

“Back-to-basic”

I dag identificerer jeg mig, som værende naturfotograf, foredragsholder og instruktør. Det vil sige at jeg holder årlige fotoworkshops på Færøerne (Northern Workshops), producerer naturbilleder til min webshop, projekterer fotografiske naturopgaver, holder foredrag om forskellige aspekter/oplevelser omkring fotografering samt mit eget liv og så netværker jeg med så mange spændende mennesker samt organisationer, som overhovedet muligt.

Siden 2017 har jeg samarbejdet med en række virksomheder inden for den fotografiske verden og jeg er stolt over at kunne kalde mig ambassadør for Manfrotto, Alpine Labs og iKamper.

Disse partnerskaber åbner nogle helt unikke muligheder og jeg værdsætter dagligt samarbejdet med disse virksomheder.

Plakatshoppen

En stor del af min arbejdsdag går med håndtering af min plakatshop, hvor jeg selv står for alle “afdelinger” af denne del af virksomheden. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg har sat kvalitet og kundeservice højest på prioriteringslisten - det kan måske lyde kliché, men det gør det ikke mindre sandt.

Jeg har valgt selv at printe hver enkel plakat med 12 individuelle farvelægninger på markedets bedste 310 grams fotopair fra Hahnemühle i Tyskland. Hver plakat bliver efterfølgende håndskåret og kvalitetstjekket inden jeg selv pakken den ned og sender den.

For at kunne give kunderne et fuldendt produkt har jeg et fast samarbejde med en af Danmarks dygtigste rammeproducenten. De rammer jeg sælger er kun med refleksfri akrylglas og faktisk er der 2 valgmuligheder i hver ramme i forhold til hvor plakaten skal hænge i rummet - en klar side til de steder hvor der ingen lysindfald er på rammen og en mat side som næsten fjerne alle reflektioner, der måtte være i rummet.

Kommende projekter

Har du/I et fotografiske projekt, som du/I gerne vil samarbejde omkring, kan jeg kontaktes direkte her.

Følg mig på sociale medier