Om mig


Hans Christian Strikert
Fotograf og indehaver af Strikert Plakatshop

Da jeg startede Strikert Photography i august 2008 havde jeg en kæmpe ambition om at skulle så meget inden for fotografering, som overhovedet muligt. Det må siges at jeg har fået lov, at leve den drøm i dag, hvor jeg i dag kan tænke tilbage på at jeg har haft fotostudie/butik, haft 5 freelance fotografer ansat til bryllupsfotografering, etableret et dele-fotostudie i Solbjerg, haft 1000-vis af personer foran kameraet og meget mere.

Igennem årene har jeg forsøgt at “finde min plads” i fotograf-verdenen og har derfor også testet et hav af produkter i løbet af. I starten af 2018 gik jeg hen og blev syg, hvilket bevirkede at jeg måtte genoverveje min forretning på ny og svaret var “back-to-basic”.

“Back-to-basic”

I dag identificerer jeg mig, som værende naturfotograf, foredragsholder og instruktør. Det vil sige at jeg holder årlige fotoworkshops på Færøerne (Northern Workshops) producerer naturbilleder til min egen plakatshop, kører fotografiske naturprojekter, holder foredrag om forskellige aspekter/oplevelser omkring fotografering samt mit eget liv og så netværker jeg med så mange spændende mennesker og organisationer, som muligt.

Siden 2017 har jeg samarbejdet med en række virksomheder inden for fotografering og jeg er i dag ambassadør for Manfrotto, Alpine Labs og iKamper.

Disse partnerskaber åbner nogle helt unikke muligheder for mig og jeg værdsætter dagligt samarbejdet med disse virksomheder.

Plakatshoppen

En stor del af min arbejdsdag går med håndtering af min plakatshop, hvor jeg selv står for alle “afdelinger” af denne del af virksomheden. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg har sat kvalitet og kundeservice højest på prioriteringslisten - det kan måske lyde cliché, men det gør det ikke mindre sandt.

Jeg har valgt selv at printe hver enkel plakat med 12 individuelle farvelægninger på markedets bedste 310 grams fotopair fra Hahnemühle i Tyskland. Hver plakat bliver efterfølgende håndskåret og kvalitetstjekket inden jeg selv pakken den ned og sender den. For at kunne give kunderne et fuldendt produkt har jeg et fast samarbejde med en af Danmarks dygtigste rammeproducenten - Hennetec i Hørning. De rammer jeg sælger er kun med refleksfri glas og faktisk er der 2 valgmuligheder i hver ramme i forhold til hvor plakaten skal hænge i rummet - en klar side til de steder hvor der ingen lysindfald er på rammen og en mat side som næsten fjerne alle reflektioner.

Kommende projekter

Har du/I et fotografiske projekt som du/I gerne vil samarbejde omkring, kan jeg kontaktes direkte her.

Følg mig på sociale medier