Bryllup: Anina & Jacob (Aarhus og Mårslet)

Lørdag d. 22 oktober 2016 var vi igen på farten i forbindelse med et bryllup. Denne lørdag skulle vi ikke så langt, da Anina og Jacob blev viet i Christianskirken i Aarhus nord. Trods det lidt "uldne" vejr, så havde vi den mest fantastiske dag med brudeparret.

Read More
Bryllup: Heidi & Lasse (Løgumkloster / Rømø / Bredebro)

Heidi og Lasse havde valgt denne lørdag som deres kommende bryllupsdag og hold nu op et vejr de fik med sig! Fotograferne led en smule, men det gør vi dog rigtig gerne med så smukt et brudepar.

Read More
Bryllup: Tina & Rasmus (Skanderborg)

I denne weekend har vi været med til Tina og Rasmus's smukke vielse i Skanderborg. Vi var med helt fra en time før vielsen og indtil at receptionen var godt igang. Læs mere om vores dage med det nye brudepar i dette blogindlæg.

Read More
Bryllup: Janni & Morten (Børkop/Vejle)

Lørdag d. 20 august 2016 havde vi den store fornøjelse at være med til Janni og Mortens bryllup i Børkop ved Vejle. Trods lidt udfordrende vejr, så havde vi den mest fantastiske dag med brudeparret.

Read More
Bryllup: Miriam & Holger (Ølgod / Tarm)

HC og Steen har været en tur i Ølgod og Tarm til Miriam og Holgers smukke vielse. Læs mere i dette blogindlæg om vores dejlige dag med det nybagte brudepar.

Read More
Bryllup: Anne-Marie & Povl (Odense)

Så har vi været afsted til vores sidste bryllup inden en velfortjent sommerferie :) Vi har i dag været i Odense til Anne-Marie Povls fantastiske bryllupsdag. Vi startede i Skt. Hans Kirke, hvor brudeparret blev viet. Efterfølgende var vi med til reception i menighedshuset inden vi drog afsted til en fantastisk skov i Odense bymidte.

Read More
Bryllup: Louise & Andreas (Solbjerg)

Vi har i dag været til et helt lokalt bryllup i Solbjerg, hvor Louise og Andreas blev viet. Vores dag startede i Astrup Kirke med efterfølgende portrætter ved Vilhelmsborg og til sidst reception i Solbjerg.

Read More
Bryllup: Heidi & Benny (Aarhus)

Vi har været på hjemmebane i dag i det dejlige Aarhus. Heidi og Benny blev viet på bedste manér i Aarhus valgmenighed og fik efterfølgende taget portrætbilleder i Botanisk Have.

Read More
Bryllup: Mette & Dylan (København)

Vi har været lidt ekstra på farten på denne fredag, da vi tog turen helt til København, hvor vi skulle forevige Mette og Dylans smukke bryllup. Vielsen skete på Københavns Rådhus med efterfølgende portrætbilleder i Botanisk Have. Vores dag med brudeparret sluttede på Københavns Universitet, hvor receptionen blev afholdt.

Read More
Børneportrætter af Maja

Vi har fuld gang i fotostudiet i Solbjerg og har hver uge masse af familier forbi til portrætfotografering. I sidste uge var Maja en tur forbi fotostudiet og sikke da en fantastisk glad pige :)

Read More